Lördagen den 2 november, 2019

Föreläsning: KonMari, ägande & välmående

Hur ser relationen till våra prylar ut? Och varför köper vi på oss saker som vi egentligen varken behöver eller vill ha? KonMari kan hjälpa oss att komma våra ägodelar närmre och uppskatta dem på nya nivåer, samtidigt som metoden också hjälper oss att släppa taget om det som inte längre fyller ett syfte för oss. Vad får det för långvarig effekt på vår syn på ägande och relationen till saker, och på vårt välmående? Välkommen på en föreläsning om KonMari, ägande och välmående!

Plats: Frilagret, Göteborg

Tid: 16.00 och ca en timme framåt

Pris: 50 kr

6 november, 2019

Mastermindgrupp:

Stöttning genom din KonMari-resa!

Vill du ha extra stöttning och pepp i din KonMari-resa i höst, och lära dig massor om metoden som bonus? Då är höstens mastermindgrupp något för dig! Vi träffas en tisdagskväll varannan vecka under tre månaders tid och utbyter idéer, erfarenheter och kunskap med hjälp av Mastermind-metoden. Varje gång får du hjälp att bolla idéer och problemlösning i din egen resa, och hjälper andra i sina. Totalt sex mötestillfällen, som hålls i Göteborg. Max antal deltagare: 5

Vill du veta mer om Mastermind? Klicka här!

Pris: 900 kr

2 januari, 2020

Onlineföreläsning:

Lär dig motivera dig själv, långsiktigt!

Du har just snubblat över det: någonting du väldigt gärna vill implementera i ditt liv. En metod, en ny vana, någonting som kommer kräva att du förändrar dina beteendemönster långsiktigt. Du känner dig redo och sätter igång! Första dagarna går det bra, du är ju så inspirerad! Men snart är första vågen av pepp över och du behöver hitta nya sätt för att orka fortsätta. Förändring är ibland lika svår som den är viktig. Jag har verktygen för att lyckas, och dem vill jag dela med mig av!

 

Välkommen på en föreläsning om motivation, här i din webbläsare!

Pris: 100 kr

Filippa Skog

© 2020 av Filippa Skog.