Tjänster

Med orsak av covid-19

Regeringen har utfärdat ett förut mot sammankomster över 50 personer för att minska smittspridningen av covid-19. Av säkerhetsskäl kommer samtliga av mina föreläsningar, mastermindgrupper och workshops ställas in tillsvidare. För biljettåterköp, kontakta arrangören. För bokning av föreläsningar i höst, varmt välkommen att höra av dig.

Jag kommer under våren istället erbjuda fler privatcoachningssessioner över telefon. Funderar du över vad lycka skulle innebära för dig? Är du redo att leva ett liv i lyckans tecken, men vet inte riktigt var du ska börja? Vill du ha hjälp att utveckla din målbild och få konkreta verktyg för att applicera den på din vardag? Då kan jag hjälpa dig att reda ut tankarna och skapa en tydlig väg framåt:

Coachning via videosamtal eller telefon

Behöver du hjälp att komma vidare i din resa? Låt mig hjälpa dig! Via videosamtal eller telefon vägleder jag dig på din väg mot dina drömmar. Under dessa samtal gräver vi inte i det förflutna, utan fokuserar på var du befinner dig i livet just nu, med de förutsättningar du har. Tillsammans nystar vi i om, var och varför du har fastnat, samt hur du kommer vidare. Jag kan hjälpa dig att skapa en kraftfull målbild för att få riktning i ditt vardagsliv. I slutet av varje samtal får du en konkret hemuppgift i form av tydliga steg att ta inför nästkommande samtal.

Vi pratar i 45 minuter. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt så rekommenderar jag minst tre samtal. Det går också att boka in dubbelsessioner om 90 minuter.

Pris: 450 kr

Mastermind-grupper 

Jag leder regelbundet Mastermindgrupper. Vi träffas en kväll varannan vecka för att stötta, peppa och problemlösa tillsammans och ta våra personliga resor till nästa nivå! Varje grupp har ett specifikt tema och mål, som att hjälpa varandra med KonMari-metoden, att skapa nya livsvanor eller dylikt.

Du kan läsa mer om Mastermind-metoden här.

OBSERVERA! I dagsläget är samtliga Mastermindgrupper inställda på grund av covid-19. Tidigast startdatum 1 september. Välkommen att komma med önskemål om gruppteman tills dess!

Föreläsningar

Ska du arrangera ett event och vill anlita mig som gästföreläsare för din publik? Vill du att jag kommer och pratar på din arbetsplats? Det gör jag så gärna! Jag är huvudsakligen verksam i Göteborg, men reser gärna till din stad. Välj bland mina befintliga föreläsningar eller kontakta mig så kommer vi tillsammans överens om ett tema som passar din tillställning.

Föreläsningarna brukar pågå i 45-60 minuter plus efterföljande frågestund om ca 15-30 minuter.

Kontakta mig för prisuppgift och mer information!

OBSERVERA! I dagsläget kan du tidigast boka in datum från och med den 1 september, på grund av covid-19. Detta datum kan komma att skjutas fram ytterligare.

Workshops 

Vill du att jag kommer och håller en workshop? Det gör jag gärna! Tillsammans kommer vi överens om en lösning som passar. Normalt sett sköter du logistiken om workshopen hålls utanför Göteborg.

Mina workshops pågår i två till tre timmar och innefattar 45 minuters föreläsning, frågestund, praktiska övningar enskilt eller i grupp och diskussioner. Minst 6 deltagare.

Kontakta mig för prisuppgift och mer information!

OBSERVERA! I dagsläget kan du tidigast boka in datum från och med den 1 september, på grund av covid-19. Detta datum kan komma att skjutas fram ytterligare.

Intresserad?
Kontakta mig för en gratis konsultation!
Jag är registrerad för moms och F-skatt.

Filippa Skog

© 2020 av Filippa Skog.