Min senaste video:

Jag är videokreatör på
YouTube!

Det började med YouTube. I många år har jag brunnit för att dela min kunskap med andra, och jag insåg att YouTube var ett bra och kul ställe att göra det. Min kanal lanserades våren 2018 och jag arbetar aktivt med att fylla den med sådant som jag tycker är intressant, roligt och viktigt: KonMari, hållbarhet och enkelhet i vardagen. Jag försöker blanda informativa och pedagogiska videos med personliga reflektioner och glimtar ur min vardag.

 

Under 2020 är målet inte bara att uppgradera min videoutrustning utan också att hitta nya, kreativa sätt att skapa filmer på och fortsätta publicera innehåll som bidrar till ett bättre liv för individen och en bättre värld för oss alla. Hösten 2019 var YouTube mest en landningsplats för min podcast, som också sänds på Spotify och iTunes.

 

Som microinfluencer är min tittarskara ganska liten men i gengäld mycket lojal och aktiv, och består främst av kvinnor i åldrarna 25-55. På Instagram hade jag under sista oktober-december 2019 en engagement rate på nästan 7%, vilket anses mycket högt.

Vill ditt företag samarbeta med mig?
Kontakta mig!

Filippa Skog

© 2020 av Filippa Skog.